De ce nu pot vedea canalele tv?

Prima cerinta pentru a putea urmari posturi tv live pe mufa-tv.ro este sa aveti internet de calitate buna, adica o viteza de minim 512kbps (download).Puteti verifica conexiunea la internet accesand lincul urmator: LANSEAZA TESTUL DE VITEZA

Cea de-a doua cerinta este sa aveti instalte playerele necesare. In categoriile principlale ( romanesti, filme, divertisment, muzica, stiri, sport si copii) in fata fiecarui canal este afisata o sigla ce reprezinta playerul in care canalul se poate urmari. Daca aveti toate playerele instalate atunci cand accesati un post tv el se va deschide in playerul corespunzator.

Cea de-a treia cerinta este sa utilizati browserul Internet Explorer 7 sau o versiune mai noua. ( Browsere precum Mozilla Firefox, Opera, Safari etc. nu sunt recomandate )

De stiut : nu toate posturile tv sunt disponibile 24 din 24 de ore .

Download playere


Necesar la receptionarea posturilor precum: Realitatea ,Manele tv etc.


Necesar la receptonarea posturilor precum:ProTV, Kanal D, HBO etc.


Necesar la receptionarea posturilor precum: TeleSport, Tele M etc.


Necesar la receptionarea posturilor precum: Prima TV, Taraf TV etc.


Necesar la receptionarea posturilor precum: TVR International etc.Daca intampinati si alte probleme sau dificultati decat cele descrise mai sus accesati sectiunea CONTACT si compltati formularul.

Daca doriti ne puteti scrie direct pe adresa urmatoare de e-mail : contact@mufa-tv.ro

Asteptam asteptam intrebarile dumneavoastra .


Speram ca sugestile noastre au fost utile si sigurele probleme in a viziona posturi tv live au fost cele descrise mai sus.Vizionare placuta!


Home Spune prietenilor tai despre Mufa-TV.RO Adauga pagina la FAVORITE